Ajută-i din puținul tău!

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
Ajută-i din puținul tău!

În pragul Sărbătorilor Pascale, aducem bucurie în casele familiilor nevoiașe din județul Dolj!
Perioada Sărbătorilor Pascale este mereu încărcată de emoție și veselie, fapt ce ne alimentează dorința de a fi mai aproape de semenii noștri mai putin norocoși și de a le oferi motivele de care au nevoie pentru a zâmbi.
Bucuria copiilor stă în lucruri mici, în spiritul sărbătorilor, în mesele festive alături de familie și poate chiar în sentimentul de a nu fi diferiți față de ceilalți. Copiii din familiile mai putin înstărite nu se vor bucura nici anul acesta de hăinuțele noi, cumpărate în perioada Paștelui sau de masa îmbelșugată.
Neajunsurile cuprind și planul educațional. Există mulți copii care nu au un ghiozdan, nu au rechizite sau măcar o pereche de pantofi cu care să se încalțe, fapt ce reprezintă un obstacol în parcursul lor școlar.
Cu puțin din puținul nostru, putem schimba aceasta nefericită realitate, putem să le îndeplinim micuțele nevoi și dorințe!
📌În cadrul proiectului ,,Ajută-i din puținul tău!”, Organizația Studenților Politehniști Profil Electric din Craiova ( O.S.P.P.E.C.), Asociația Studenților din Facultatea de Litere din Craiova ( A.S.F.L.), Asociația Studenților Facultății de Horticultură ( A.S.F.H.), organizează mai multe activități în scop umanitar, menite să trezească sentimentul de dragoste și comuniune în sufletele celor mici.
📌Vă invităm să participați alături de noi, pentru a putea simți împlinirea și mulțumirea unui dar oferit din suflet, cu bucurie.
Așa că, ajută-i din puținul tău!